top of page

Mid-Century Modern İç Dekorasyon stili nedir? Hangi ahşap objeler kullanılır?

Mid-Century Modern, 1900'lerin ortalarının, özellikle 1950'ler ve 60'ların iç mekan ve mimari üslubuna bir geri dönüş tarzıdır. Mid-Century Modern ev iç dekorasyonunda retro bir nostalji ve ayrıca minimalizmin bazı unsurları vardır.


Mid-Century Modern tasarımının ana teması işlevsellik, sakinlik ve endişesizliktir.


Hangi Ahşap Dekorasyon Ürünleri?

Bu stilde; ayrıştırılmış formlara, doğal ahşap dekorasyon ürünlerine, sade çizgili ahşap dekoratif ürünlere, oval ve zarif çizgili dekoratif ahşap vazo ve aksesuarlar dekore edilen salon ve yaşam alanlarına karşılaşılır.

Yumurta şeklinde sandalye gibi doğal veya organik şekillere, kullanımı kolay çağdaş tasarımlara ve basit imalatlara vurgu yapılır.


Tüm objeler ve mobilyalar herhangi bir iç mekanı kolayca tamamlar ve ayrıca iç mekan tasarımı ile bahçe, teras dekorasyonuna sorunsuz geçişe yardımcı olur.


Mid-Century Modern ev iç dekorasyonu, salon dekorasyonu, bahçe dekorasyonu ya da oturma odası dekorasyonuna sahip olan ya da planlayanlar için seçtiğim bazı tasarım ahşap dekorasyon ürünleri, ahşap şamdan mumlukları, ahşap vazolar ve ahşap abajur masa lambalarını aşağıda görebilirsiniz.

Görseldeki ürünlerin sırasıyla linkleri aşağıdadır.






6-https://www.woodiehome.com/product-page/yukoe-15-20-ah%C5%9Fap-%C5%9Famdan-mumluk-2-li

bottom of page